Plank bewust op smaak geteeld

Bewust op smaak geteeld is waar het in ons bedrijf om gaat.

Naast de liefde en de passie die wij hebben voor ons vak en de producten zijn we ook heel erg bewust bezig met de smaak van ons fruit.

De smaakmakers!

Het blad aan de bomen is een heel belangrijk onderdeel. Dit zijn de werkers. Zij zorgen voor de opname van vocht en voeding wat via de wortels van de boom gaat. Maar vooral zonlicht zorgt voor het omzetten in voedingstoffen.

Aan de hoeveelheid gezond blad wordt bepaald hoeveel vruchten er aan de boom mogen groeien. Het teveel aan vruchten wordt door ons weggehaald.

Ook de grond is erg belangrijk. We kijken naar het bodemleven en het grondtype dat bij het fruitsoort past. Perenbomen houden van zwaardere klei grond en de kersenbomen willen juist graag lichte klei grond. De appelbomen zitten daar tussenin.

Het juiste moment van oogsten is erg belangrijk voor een goede lekkere vrucht. Vaak wordt de boom in 3 of 4 keer leeg geplukt. Dit om zo een gelijkwaardig gerijpt product in de kist te oogsten. Dit is ook zeer belangrijk voor de houdbaarheid van de vruchten. 

Een goed gesnoeide fruitboom is de basis, de zon moet natuurlijk wel door de hele boom kunnen schijnen.

Levitra

Het mooie van het internet is dat u hulp kunt krijgen van mensen die het product daadwerkelijk hebben gebruikt en dit kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing. U moet zich dus niet te veel zorgen maken om het product zelf uit te proberen. Als u het eenmaal geprobeerd hebt, zult u blij zijn dat u besloten hebt om levitra online te kopen.

De beste tijd om levitra ga naar te kopen is eind augustus, wanneer het voor de helft van de prijs wordt verkocht. Dit komt omdat de vraag naar dit supplement dan nog niet gepiekt is. Het is misschien niet het juiste moment voor u om levitra te kopen. Een goede reden om te wachten tot het midden van het jaar is dat de vraag er naar vrij hoog kan zijn. Zodra de vraag het hoogtepunt bereikt en de prijs daalt, zult u geen andere keuze hebben dan het dubbele te betalen van wat u in het begin deed. Als dit gebeurt, zult u waarschijnlijk in een situatie terechtkomen waarin u geen levitra meer kunt kopen.

 

Er is nog veel meer te vertellen over ons fruit en de teelt. U bent van harte welkom op een praatje te maken op de Streekmarkt of in de kersenboomgaard.

banner leeg
Logo

Groene Hart Fruit Smorenburg Groene Hart Fruit Smorenburg Groene Hart Fruit Smorenburg
GroeneHartFruitSmorenburg GroeneHartFruitSmorenburg GroeneHartFruitSmorenburg
Woerden Montfoort Hekendorp Witteveen Appels Peren Pruimen Kersen Appelsap Perensap Saptap Schulp